Mallorca

Hej mina kära bloggläsare! Jag sitter just nu på Arlanda, redo att gå ombord på planet tillsammans med Mina. Jag hade egentligen tänk göra tidsinställda inlägg till då jag är borta men jag har varken haft tid eller ork. Men jag ska göra mitt bästa att blogga när jag är i Mallis, om jag nu har tillgång till dator och internet. Jag är hur trött som helst just nu pga sömnbrist. Kommer sakna så många hemma men jag kommer förhoppningsvis få ett minne gör livet. Och dessutom så ses vi igen om två veckor om inte tidigare. Sköt om er nu, puss!

midsommar


Spenderade morgonen framför Sons Of Anarchy i sängen med min prins. Efter en hel del diskining så började vi laga köttbullar till vår midsommar-knutis med familjen. Sen iväg på midsommar firande. Jätte trevligt var det, åt dock förjävlans mycket. Nu har jag och prinsen bosatt oss i sängen igen, framför SOA igen... Får inte nog!

-
sthlm


Igår drog vi till stockholm, impuls. Filips föräldrar skulle ändå dit och då följde vi med. I början regnade det men sedan blev det väldigt varmt. Trotts mitt köpförbud så kom jag hem med två plagg. Annars så var det riktigt trevligt, vi stressade oss inte genom dagen utan bara gick runt på stockholms gator och njöt och käka massa gott!

your love is my drug


Three new necklaces


1. Indiska, 2. Cubus, 3. Stylebytyra.se

Finaste mamma


Inatt kom mamma hem efter 2 veckor i Bulgarien vilket har mer känts som en evighet. Så idag ska jag passa på att umgås med min mamma en hel del, vi ska till och med ner på stan och köpa en ny rauter och färg till vår skrivare. Men tråkigt nog åker hon iväg igen, redan imorgon, till turkiet. Men den här gången blir det endast en vecka så jag tror nog att jag kommer klara av det. Men sen så hinner hon vara hemma 2 dagar och sen åker jag iväg till Mallorca. Känns jobbigt att vara utan mamma, jag har alltid varit en morsgris.. Såg en video på mig som barn då jag fick panik om inte mamma var i närheten. Mami, mamma, mamo, mamsi, mama.

YESTERDAY


Vår rauter har gått sönder, förmodligen har något i själva rauten brunnit upp så jag har tyvärr inge internet, är alltså tvungen att koppla upp mig via mobilen.
Igår bjöd jag och Filip över min pappa och farmor på middag. Filip var och fiska förra helgen och fick flera aborrar som fick bli vår middag. Jag och Filip lagade middagen tillsammans. Det var jätte trevlig, gott och älskade farmor var så tacksam över att få äta aborre som hon inte har gjort på några år. Hon och farfar tävlade faktiskt i fiske förr.

---


COLORFUL INSPO


HEY

Jag har egenligen så himla mycket att visa er. Jag har nå fel, jag shoppar hela tiden.... INTE BRA! Jag hade iallafall tänkt visa er imorgon lite utav det jag har köpt, har ingen ork att hämta kameran just nu, vet inte ens vart den är. Hmm... vad mer? Jag är förkyld, snorig och sjukt ont i halsen. På tal om ingenting........ mina tuttar flagnar. Vet inte varför, jag har ju inte solat något de senaste veckorna, crazyyyy tits of mine.

INSPO


GÅRDAGENS

blazer Zara, blus Ginatricot, halsband Cubus, shorts DIY

IMORGON

Imorgon så börjar jag blogga igen, på riktigt. Imorgon får jag sommarlov så det är just därför jag tänker börja blogga då eftersom att skolan har tagit upp så mycket utav min tid. LATEROOOOOOOOOOO.

RSS 2.0