THE SUN
idag

Har inte mått något vidare idag. Diarré, huvudvärk, hosta & ont i halsen, det är vad jag är idag. Jag har iallafall duschat och min Ubytes partner är på Forsmark så nu hade igentligen chansen att sova men istället så offrade jag mig genom att ladda upp massa bilder från de senaste dagarna på facebook. Nu blir det att städa lite hemma och sen till stan och möta min utbytes partner.


snabbis

Skriver lite snabb nu. Jag är alltså med på ett utbyte med Mallorca. Så då är alltså eleven som jag ska ha hemma hos mig med mig då. Igår kväll så blev det mycket skratt och vi hade det jätte roligt med de som var med. Nu sitter jag hos Ullis och snart bär det av till Hemlingby med hela utbytes gänget! Tagga tagga tagga!!!!

OFF TO ARLANDA

Skriver senare....

imprisoned in ourselvesi skola

Sitter i skolan nu. Jag skulle igentligen behöva plugga in lite judendom och islam eftersom att det är prov imorgon men nu sitter jag här med mobilen istället och lyssnar på ett helt onödigt samtals ämne om brottning och sånt. Nu ska jag vidare till facebook, later dudes!

TIRED


I HAVE TO SLEEP, BUT I CAN'T.
THERE IS SO MUCH TO DO.


hard to breath

Jag har haft svårt att andas de senaste två dagarna, kanske är det dags att kolla upp om det är något fel på hjärtat igen. Imorgon blir det matte omprov, torsdag spanska prov & fredag so prov. Det är bara att bita ihop och försöka andas så mycket som möjligt innan allt tar slut då. Fick iallafall en ledig dag idag, men det gjorde mig bara sur. Saknar Andreas som snart är hemma i Linköping igen.


SEMLANEW

Shoes, scorett 1099:-

Necklace, lindex 9.50:-


min alla hjärtans dag:

Började med att jag vaknade med älskling. Lunch med Andreas, mamma & Staffan. Stan med mamma & Andreas, jag fick ett par nya skor utav mamma. Fika med Andreas, köpte alla hjärtans dag presenter. Film, baksmällan. Mys i badkaret. Middag med mamma, Andreas & pappa. Film, Brüno & en massa mys. En bra jävla alla hjärtans dag kan jag ju lova, fick ju vara med min älskade pojkvän. Totalt idag har jag fått ett par skor, en ring, en ros, 2 choklad askar och jävligt mycket kärlek med skratt.

 

Hur firade ni eran alla hjärtans dag?


BLABLABLA


I WISH YOU ALL A.....


städat

Idag när jag kom hem så blev det direkt att börja städa. Började med att jag skulle rensa min smink väska till att stor sortera i ett av mina skåp och det ledde till att jag vikte alla kläder och dammsög. Duschade för ett tag sedan, sitter med choklad mask som säkert skulle tvättats ut för ca 20 minuter sedan och om EN TIMME kommer min älskling. Jag ska fan i mig hoppa på honom och ge honom miljoner pussar när han stigit av tåget. Nice plan Amanda, nice plan...

signs of mascara


POOP FACE


Haha, it's not poop on my face, it is Chocolate facial mask.
It smells like real chocolate. It's almost as if you want to taste a bit of facial mask.


BORING


I have nothing to write about. The weather is really bad outside and I don't have any free time that I need to get my blog better than it already is. And in my spare time, I am always with my boyfriend and it's hard to write when I'm with him. I will do my best to make you guys happy!


DAMN MY KNEE HURTS


2oo9

Here is some photos of me from summer 2009. It's not alot, but just to help you guys to remember how i was.

BAD UPPDATE

Håller ni med? Klart som fan att ni gör. Jag har ju varit i Linköping och hur kul är det att blogga när man istället kan vara med sin älskling. Jag ska iallafall försöka blogga så mycket som möjligt men det är sjukt svårt eftersom att jag inte har så mycket tid. För er skull så fortsätter jag. Men kommentarer kan man iallafall få? Ge mig tips!

igår kväll & imorse

Igår kväll så vart det ett oväntat snöbolls krig på stan. David ringde mig och så träffade jag honom, Max och Ullis vid tågstationen sen hade David brottom till bussen så jag, Max & Ullis fortsatt snöbolls kriget. Sen så var vi så kalla så vi stack hem till Ullis och pratade. Drog hem runt halv ett för att prata med älskling och duscha.

Imorse så vaknade jag halv sju för att hinna packa för att jag skulle nämligen till Linköping, det var verkligen helt oväntat. Iallafall så åkte tåget runt 09:00 och sen så var den framme runt 13:00. När jag hade gått av så upptäckte jag att jag hade glömt mina vantar i tåget så jag gick in igen och då hade dom visst bytt vagn nummer så jag hamnade på fel vagn och det var helt tomt på tåget och så började tåget åka. Jag fick panik och inte ens Andreas som stog på andra sidan kunde öppna och dom som stog runt honom skrattade. Jag tryckte verkligen på varenda knapp jag kunde hitta sen så hitta jag en "Emergency telephone" så tryckte jag på knappen så fick jag prata med han som körde som hann stanna innan vi hann lämna Linköping central. Aja. Nu sitter jag iallafall här med älskling och vi har haft det chill & mys. SEE YOU GUYS TOMORROW!!!!!!!


soft men ändå inte

Dagen började med svenska lektion sen så var det att jobba med Makda i cafeet i skolan till klockan 12:50 sedan så stack jag hem eftersom att jag inte riktigt hade någon ork kvar i kroppen att stanna och ha elevensval när jag ändå inte har något att göra på den lektionen. Nu blir det att gå mot bussen till skolan igen eftersom att vi har öppethus idag, jag ska stå och berätta om Mallorca utbytet och vi får helt enkelt se hur det går. LATER DUDE!

DRINKIN' SMOOTHIE


DEEP DOWN


DUKTIGA AMANDA

Skolan har varit rätt så chill. Malin W & Amanda H hade ledarskap så klassen fick testa på långrör (heter det så?). Jag tyckte iallafall att jag var grymt duktig på det även fast att det var första gången jag åkte på sånna skridskor (jag är inte särklid bra på att åka vanliga skridskor). Funderar verkligen på att börja på någon sport eftersom att jag har så mycket fritid, det är därför jag sitter så mycket vid datorn. Jag gjorde iallafall illa mitt knä, har som en bula på knät och ett blåmärke. Får hoppas att jag inte skadat benet rejält.


BOOOOORING

Rastlös, trött. Jag vet inte vad jag har gjort men ändå har tiden gått sjukt segt. Jag håller på att somna men snart blir det att se på Paradise Hotel och man får hoppas att jag somnar efter det.


RSS 2.0