HÖRS OM 2 VECKOR!



Nu åker jag till bullen (åker dit varje år) med mami och syster, vi blir borta i ca 2 veckor. Pappa kommer också till bullen fast han ska bara stanna en vecka, men det bli ju inge röj om inte han är med, det fattar till och med mamma. Förhoppningsvis så kommer jag kunna blogga därifrån, jag/du/ni/vi får hålla tummarna. Jag ska iallafall sola, bada, umgås med family osv. Ska bli hur skönt som helst att komma bort men ändå lite tråkigt eftersom att jag inte får umgås med min bästa. 

HA DET BÄST NU HOMEDOGS! PUSSELIPUISSPUSSPUSSPUSSSPUSSPUSS!!!!

-


VERKLIGEN INTE FELFRI


You're sleepin' with the enemy




TJOOOOOO BEBISAR! Jag känner mig typ död, deppig och handikappad, vet inte riktigt vad jag ska blogga om, får lite smått panik när jag tänker på att jag inte har träffat mina vänner på HURLÄNGESOMHELST. Och det finns en brud som jag saknar extra extra mycket och det är såklart Mina, jag skulle verkligen behöva henne just nu, typ busa ihjääääääääääl mig eller något åt det hållet. Jaja, nu ska jag inte skriva mer, hatar att skriva, iallafall just nu.

...


Sopslut




mammas kappa, klänning Bikbok, boots Dinsko

-


true story


FISKTORSDAG






Idag så vakna man naturligtvis upp med killen, målade mina ramar en gång till och mys i sängen. Klockan tre tog jag och syrran bussen till min farmor i forsbacka. Spenderade hela min dag där med kaffe, fika, fiske osv. kände mig precis som ett litet barn igen när jag fick springa fram och tillbaka för att farmor skulle få bort fisken från min lilla krok och trä på masken på kroken. Jag måste ju fan ha världens bästa farmor! Vi fick totalt 21 småfisk som vi sedan matade änderna och fiskmåsarna med, vi fiska som sagt bara för kul skull. Sen blev det varma-mackor-mys på stan med Annie och sen kom killen och nu har vi kollat på film och umgåts i stora skratt mängder. Men nu är jag fan dödstrött så nu ska vi sova, GOODNIGHT PEOPLE!

tjooooooooooooooBRE

Idag har jag röjt i mitt rum hela dagen. Målat ramar har man också hunnit med. Är förkyld ocg kännt mig ganska så spyfärdig men nu så känns allt bättre. Träffa killen på stan, kolla på basshunter och nu blir det mys hela kvällen men först bakning innan det. PEACE.

Rock down to electric avenue


tubtop Only, vit kavaj Lindex, jeans short DIY, converse

Från byxor till shorts




Förrförra året så köpte jag dessa riktigt högmidjade byxorna. Jag har aldrig använt dom men alltid funderat på att klippa dom till shorts eftersom att jag aldrig gillat modellen riktigt och kolla nu hur snygga dom blev som shorts! Jag ska nog börja klippa sönder de byxor som jag inte tycker om innan jag slänger dom. Det är ju aldrig fel med ett par nya shorts om man säger så.

cleaning




Förlåt för dålig uppdatering men det är trotts allt sommarlov och man har faktiskt bättre saker för sig än att sitta framför datorn. De senaste 5 dagarna har jag spenderat med min pojke och bara haft det hur mysigt som helst. Har bland annat käkat ute en hel del och sett Hammerfall live, kollat på ett X antal filmer m.m. Idag har jag haft stor städning i mitt rum och håller just nu på att vika in alla mina kläder och kolla igenom vad jag ska ta med mig till Bullen, inte många dagar kvar nu eller. Jag ber återigen om förlåtelse för att jag inte har bloggat, får sådana otroliga skuldkänslor. HÖRES PÅ RASTEN!

-


osv


Addicted to life


raise your weapon, raise your gun

Tjoooo. Har inte riktigt haft tid och blogga eftersom att jag har haft annat för mig. Kommer förmodligen inte blogga mycket mer idag. Spenderar min dag med bästa iallafall. puss geehjehejö.

Goodiebag.nu



Ni har väll inte missat att bli medlem på http://www.goodiebag.nu/ ? Där får ni gratis goodiebags, även välja vad som ska finnas i goodiebagen, det enda ni behöver göra är att svara på några frågor då ni har fått hem eran goodiebag, bus enkelt. Mer om hur ni gör hittar ni på deras hemsida.

Like a soldier



väst Lindex, jacka MQ, shorts Bikbok, väska Åhlens, skor Dinsko

Hey bro, take it slow







Four lovely ladys, one Alderholm, alot of snaks, five hungry ducks, one night, one scene and ALICE COOPER!

i like it, love it, like it, love it

Fullbokad tjej! Spenderade min morgon med besök av bästa, sen träffa finaste Makda på stan och nu ska jag ta cykeln in till stan igen för att träffa älsklings Mina, blir å handla lite för ikväll. För ikväll blir vi 4 tjejer, redo för bullets i hjärtat och alice cooper i våra hjärnor. PUSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!! Gå lös, gå loss!

min onsdag

Har inte kunnat uppdatera min blogg på hela dagen eftersom att jag har varit BUSY hela dagen. Har vakna upp med bästa, duscha, sola, fika, promenerat, myst, röjt lite på stan, plankat osv. Imorgon blir det att uppdatera mycket fast kommer ha fullt upp men men. Hoppas ni också har haft fullt ös, peeeeeeeeace.

Smultronshuffle





Har plockat smultron med Scarlett idag, försökt shuffla osv.

Dagens


linne 2hand, shorts Åhlens, skor Scorett, armband Vila

It's none of your business



Vakna upp brevid bästa, käka lite pannkakor, städat, fikat med finaste lina, massa snack, lyssnat på underbar musik. Nu blir det att kolla på film med annie och horne och sen sova. Peaaaaaaace.

Be strong


Be my embrace now


MANLIGT!



Hur snygg bild? Hur snygg kille?

Photo: Petter Jansson

like a sleepyhead

Fyfan vad jag är trött. La mig runt kvart i två igår, vakna klockan 6. Följde med pappa ut till loppisen och sålde i stort sätt INTE ETT SKIT, blir så förbannad. Lyckades somna ståendes iallafall. Jag var så himla trött så att jag hade glömt fixa lunch och skulle ta med mig två bananer istället men jag glömde dom på en kruka på gården när jag väntade på skjuts, snacka om trött tjej, det fick bli bullar och kaffe istället, mums! Tog mig iallafall en 3 timmar long powernap när jag kom hem och nu är ögonlocken helt plötsligt tunga igen. Fick iallafal med mig några ramar hem så nu blir det att fixa lite bilder och sen läggdags, godnattttttttt.

I rocked hard last night



Igår hade jag en liten hårdrockskväll. Jag hade tatueringar i ansiktet, 5 på halsen, 3 på bröskorgen och en jävla massa på mina armar och händer. Kvällen slutade i gavleån då man tog sig en liten simtur med sälarna. Idag blir det att storstäda här hemma eftersom att mamma har bett mig så snällt (NOT!). Peace out så länge.

RSS 2.0