igår & idag

Igår:
Andreas jobbade från 10:00 - 23:00.
Jag vaknade kl 12, åt frukost sen minigolf med hans två bröder, när vi kom hem så kollade vi i rekord böckerna och sen åt vi, efter att vi hade ätit så spelade vi buzz och efter det bakade vi både Sverigekaka och chokladbollar sen kollade vi på alvin och gänget och sedan spelade vi Wii sport resort eller vad det heter och sen kom Andreas hem och då satt vi och pratade och myste.

Idag:
Jag och Andreas vaknade kl 12 så då tog jag en dusch och sen kom Robin och då gick vi ner till stan och köpte bio biljetter och så fikade vi sen kl 15:30 så gick vi och såg Eclipse. Sen gick vi hem till Andreas igen och spelade buzz, sen så gick vi ut och Andreas åt sen stack vi hem till Näkne för att Joel och han skulle beställa tåg biljetter till festival men iallafall så stack vi till McDonalds sen så spelade dom volleyboll utanför Joel och sen stack vi till Statoil jag, Andreas och Robin och sen stack Robin och nu sitter Andreas vid sin dator och spelar och jag på deras bärbara. Så tack och hej leverpastej!

CLOCK


JAG LEVER

Hej era javla egos. Japp, precis jag har inte fatt ett enda sms av nogon av er, alltso hade ni inte brytt er om jag hade dott?

Anyway, jag har det bra i bullen och det kanns sjukt skont att min alskling ockso ar med eftersom att han ar so sjukt gullig och vakna upp med honom gor liksom min dag. Jag har iallafall shoppat lite men tyvarr har det inte blivit stranden forutom en dag do det borjade regna so sjalvklart ar man vit som papper och det LOVAR jag. Snart bar det formodligen ut mot stan so det blir mer shopping, for se om vi kan fixa nogon dator eftersom att Annie tog med sig sin skoldator men den ar last so hon kan inte sitta inne pa internet so hon har slapat pa den enda hit for ingenting men min moster skulle kolla upp om vi kunde hyra nogon men vi far se.

adios amigos, skratta och le!

BULGARIEN HÄR NÄST

Nu bär det snart av mot Arlanda där vi sen ska ta flyget till Budapest och sedan från Budapest till Bulgarien. Det blir jag, Andreas, mamma & Annie. Jag kommer att blogga från Bulgarien så ni behöver inte vara oroade, men om jag inte har skrivit på 3 dagar så är jag förmodligen död. BYE MY LOVERS!

KOM GE MIG VÄRLDEN, KOM GE MIG FRED, KOM SÄNK DITT HUVUD OCH LÄGG DIG NER, KOM GE MIG KROPPEN, KOM GE MIG ALLT SOM DU HAR OCH JAG SKA STANNA KVAR


VILL DU VARA MIN ÄNGEL


TÅGRÄLSIDAG

Vaknade flera gånger imorse pågrund av att min syster sprang som en tok fram och tillbaka i mitt rum eftersom att hon skulle ha skolavslutning och hade inte fixa något kvällen innan. Men jag låg kvar i sängen till kl 12. Runt 15:00 mötte jag mamma på stadium, tyvärr var de walkingshoes som jag ville ha slut. Sen träffa jag Malin Sundin apornas kusin på stan och vi gjorde en massa saker. Shoppade, åt, fikade, gick runt, pratade. Kl 19:00 drog jag hem för att sen träffa Malin & Sofia senare men det blev tyvärr inte av eftersom att jag var så förjävligt trött och behövde packa. Tyvärr så är jag långt ifrån klar med packningen, antingen blir det för mycket eller så blir det för lite. Aja blir att packa klart imorgon för jag kom ju på att jag inte hade bloggat något så nu har jag fixat några inlägg för er att se, puss på er!

9D


En liten dikt jag skrev igår till klassen som jag sedan under kvällen skulle läsa upp
men det gick lite mindre bra eftersom att tårarna inte ville sluta rinna.


IGÅR

Hade skolavslutning 13:00. Det var svårt att se nästan alla gråta men vad förväntade jag mig? Efter det så åt jag, pappa, Silvia & Eva på MAX.
Sen var det hem och chilla och sen runt 7 tiden så stack jag och Silvia till bussen och träffade Makda, Victor, Niklas och John på bussen. Alla från klassen var där utom 5st men dom har inte varit delaktiga några andra gånger så nu vet man vart man har dom. Vi hade iallafall roligt, vi hade kubbtunering, grillade, tjockade oss, sprang runt, pratade och bara var.
Runt 22:00 tog alla bussen hem förutom jag. Då gick jag och Malin hem till Sofia och där åt vi popcorn, drack bubbelvatten och kollade på bilder, super trevligt!
Runt 01:00 tiden så stack jag för att ta bussen och Malin följde med mig till busstationen men bussen kom aldrig så vi gick till Konsum och kollade om bussen var där men det var den inte. Men det stod N vilket står får nattrafik men så läste vi vad N stod för och det var nattrafik som endast går på helgdagar och helger så då gick det åt helvetet. Men så sa Malin att jag kunde ta hennes cykel så jag kunde cykla hem men just då ringde pappa och sa att han skulle beställa taxi. Så då tog jag farväl av Malin och stod och väntade vid statoil i drygt en kvart och sen bar det äntligen hemmåt. Sen var det bara att borsta tänderna, klä av sig och ta bort allt smink och sen sov man som en stock.


SVÅRT ATT SMÄLTA
Bilder från skolavslutningen igår. Det är helt sinnessjukt hur svårt jag har att inse att jag inte kommer att få träffa alla på detta vis igen.


dagen:

Började med att jag försökte sova så länge som möjligt men det gick inte så jag gick upp kolla på tv och sånt sen så kom Silvia och så fixa vi oss, stadshuset för att äta avslutningslunch med alla nior från skolan. Efter det blev det stan med Makda och så fikade vi och pratade. Sen när jag kom hem så var jag med Sara och vi gick ut och hon tog bilder på mig sen satt vi hos mig och pratade och nu sitter jag och pratar med älskling på skype.

OUTFIT


skjorta Monki, Klänning H&M, armband Indiska, halsband Bulgarien


HEJ JAG LIKNAR EN GRODA


Visste ni att jag bara har sminkat mig 1 gång sedan 10 maj?


En anledning varför jag mår så dåligt:

Jag vet att ni kommer att tycka att jag är patetisk efter att jag har skrivit detta men jag orkar verkligen inte må dåligt längre.

Jag trivs inte i mig själv. Igår när jag skulle ut med tjejerna så hade vi alla bestämt att vi skulle vara fixade. Jag stod i över en timme och testade hur mycket kläder som helst, JAG FÅR INTE ENS PÅ MIG NÅGOT LÄNGRE! Jag har blivit så jävla fet och jag mår så jävla dåligt pågrund av det. Det är fan inte kul att försöka ta på sig ett par shorts som alltid har varit förstora för en och nu när man testar dom så får man inte ens på sig dom, kan inte hjälpa att mina tårar faller och att jag känner mig så ful. Ni kanske inte har märkt det men jag som alltid ser mig själv i spegeln ser det, jag har aldrig varit så här fet. Vet inte heller vad jag ska göra eftersom att jag har svårt att gå ner i vikt men jag vill verkligen inte leva så här, jag vill inte må dåligt utav att leva. Jag har aldrig liksom sportat och jag har hur dålig kondis som helst för den delen. Jag har till och med slutat fixa mig, jag bryr mig inte om mig själv längre. Det var det här jag alltid varit rädd för att ska hända. Behövde bara få ut lite av mina flera miljontals känslor som jag har kännt den senaste tiden.


WATERMELON


summer feeling


RSS 2.0